Barbara en Johnny


Nu uit: de eerste single van;

Barbara ‘das Helene Fischer Double’ meets Johnny Valentino.

Ook o.a. op Spotify

Barbara & Johnny, het nieuwe Duits / Nederlandse duo met een mix van .....Elvis...Helene Fischer...Abba en Johnny Valentino!

Voor de eerste keer samen op bühne van Partycentrum Prikkewater en nu ook als duo te boeken


Barbara wilde van muziek haar beroep maken.
Ze studeerde muziek en sport maar besefte al snel dat het podium haar meer trok.
Vele jaren was zij als Agnetha, en met veel succes, in de "Original Abbafever Tribute Show" , een show die over de hele wereld reisde.

Naast de zgn. “GAS landen” (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) traden zijn op in vele landen; Libanon, Beirut, Frankrijk, 10 concerten op rij Canada, Montreal and Quebec – meer dan 50 shows in Zwitserland, Portugal, meer dan 50 shows, 3 TV Shows op France 2, in Duitsland "Artiest van het Jaar 2009”, 19 shows met de 'Jubileumtour  40 Jahre DISCO”, vele grote bedrijfsfeesten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Door velen werden zij gezien als de absolute nummer één van de ABBA Tribute Shows!
"Een geweldige tijd, maar je leeft alleen uit je koffer” en op een gegeven moment realiseerde Barbara dat ze daarin iets moest veranderen.

Daarna volgde een vast contract als zangeres op het toenmalige droomschip, de MS Duitsland waar ze Helene Fischer ontmoette die een tijdje aan boord verbleef voor de opnames.

Al aan boord van MS Duitsland vertelden sommige collega's me dat ze gewoon de rol van Helene op haar moest nemen.

Omdat Barbara zich altijd al kunnen identificeren met haar muziek  durfde zij het gewoon.
Achteraf gezien de beste beslissing van haar carrière tot nu toe.


Johnny Valentino, a.k.a. Wally Preyll, is al vele jaren een bekende naam in de entertainment business.
Al op jonge leeftijd was hij fan van echte show artiesten als Elvis, Sinatra en Dean Martin. Vanaf dat moment wist hij al dat hij op het podium hoorde!
Als 17-jarig jochie doet hij mee aan de Veronica talentenjacht en wint vervolgens op zijn 18de glansrijk de AVRO tv-finale van TOP POP.
Dit levert de jonge zanger direct vele optredens op.

Op zijn dertigste krijgt zijn carrière een twist als hij een David Hasselhof look Alike competitie wint en krijgt hij de kans om samen met de Baywatch-ster op te treden in Duitsland tijdens openingen van Media Markten en ter promotie van producten zoals luchtjes en zonnebrandcrèmes.

Johnny heeft intussen heel wat verschillende typetjes op de bühne gezet, en was daardoor te zien in vele programma's op TV en te horen op vele radio stations en scoorde met andere acts ook hits.
Als Johnny Valentino heeft inmiddels al 20 singles op zijn naam staan en haalde een top 100 notering met de single ‘Het gaat Gebeuren’, door weekblad Party genomineerd voor de award voor: ‘Leukste Buhne act van Nederland’.
Als ‘Walter’ brengt hij de wat serieuzere Jazzmuziek ter gehore.

Wally heeft een heel divers repertoire die teruggaat van de Disco tot de Hollandse Hits van nu en is hij het bruisende middelpunt van uw feest!
Hij is daardoor een veelgevraagde zanger die optreedt door heel Nederland.