Linda, Tina the Legend

Linda is bekend om haar Tina Turner act, hiervan heeft zij een speciale act van 45 minuten, waarvoor zij regelmatig geboekt wordt voor o.a. 70’s en 80’s party ’s en bedrijfsfeesten

Tina Turner ‘Queen of Rock ’n Roll’.
Deze superster begon haar carrière in de jaren 50, in de beginjaren van de rock ’n roll en werd bekend als de vrouwelijke helft van het duo Ike & Tina Turner.

Zij vormden een duo tot 1976 en vierden successen met nummers als River Deep Mountain High en Proud Mary.

Naast de Tina Turner Tribute heeft Linda, als enige zangeres in Nederland, de exact de stem van Anastacia en benadert zij de sound van Amy Winehouse, Etta James en Shirley Bassey.

Linda zingt easy listening met een prachtige heldere stem op recepties en in restaurants en voor een meer opzwepend feest is zij het beste in haar element met heerlijk swingende soulnummers van o.a. Pointer Sisters, Aretha Franklin, Lionel Ritchie, Tavares, The Tramps en Gloria Gayner.
Linda voelt zich heerlijk tussen het publiek en dat straalt zij ook zeker uit!, of ze nu voor een kleiner publiek zingt of een grote zaal, ze blijft enthousiast, haar stem blijft krachtig en ze barst van de energie.

Website Linda: https://linda.artiesten.club