De Flageolettes


Ze zingen samen de sterren van de hemel.
In hun programma brengen zij de bekende kerstliedjes op hun geheel eigen, theatrale wijze.
Een uniek duo, twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-)schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbazen met een alle kanten opspringend repertoire dat zijn gelijke niet kent.

Want als u de dames in huis haalt, dan wordt het pas echt feest!

Van tango tot smartlap, van disco tot country en van zigeunermuziek tot jazz... voor hen is niets te dol.

Last van voorjaarsmoeheid? Verbroken relatie? Eigen bedrijfje failliet? Uren tevergeefs in de rij gestaan voor je favoriete band? Trein vertraging? Vakantie verregend?
Met Flageolettes verdwijnen je problemen alsof ze nooit hebben bestaan! Of toch minstens een paar uurtjes niet. De Flageolettes zijn het best te omschrijven als filmisch muziektheaterduo. 

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, ska, klezmer, disco, rock&roll, reggae en nóg veel meer.
Balkanklanken tijdens het diner, cocktailjazz in de lounge, lekkere dansmuziek op je 25-jarig huwelijksfeest, mooie oude liedjes in het bejaardentehuis, luisterconcertje op de Nieuwjaarsparty, life-act op een kinderdagverblijf, alles is mogelijk.

De Flageolettes zijn te boeken als duo of trio, de combinaties zijn:
Duo: Femke Flageolet op gitaar en accordeon + Lielan op percussie
Trio: Femke Flageolet op gitaar en accordeon + Marlon Flageolet op contrabas + Lielan op percussie

Website De Flagoelettes