Free Line


FREE LINE bestaat uit Jeannette Berlauwt zang en Benny Stevens toetsen en zang.

Jeannette en Benny hebben ruime - ook internationale - ervaring op muziekgebied. Noorwegen , Denemarken, Griekenland, België en Duitsland waren tijdens hun beroepsperiode o.m. de landen waar ze opgetreden hebben.

Zangeres Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen. Terecht "stemkunstenares" genoemd.

Jeanette was jarenlang leading lady van het trio Los Alegres, werkte in de André van Duin revue en zat in het voorprogramma van o.a., Shirley Bassey en Timi Yuro.

Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegen tevens een grote meerwaarde toe aan het optreden van FREE LINE.
Behalve in het Engels zingt Jeannette ook in het Spaans, Frans, Portugees en Maleis.. 

Haar muzikale partner Benny speelde bij The Tropics, The Hondos, The Venture Rockers, The Javalins en Andy Tielman

Het repertoire is zeer veelzijdig: van o.m. latin, pop, ballad, jazz-standards, ballroom, country & western, 60er jaren muziek, soul, rock & roll, merengue en salsa tot instrumentale rock/pop- en klassieke thema's.
Doelgroep zijn o.a. recepties, diners, party´s en andere gelegenheden waar (easy listening) muziek op niveau wordt gevraagd, ook op party's binnenshuis wordt regelmatig opgetreden.

Voor diner dansant - bijvoorbeeld tijdens Kerst - beschikt FREE LINE over speciaal hiervoor aangepast repertoire.