Rocking Jojo And His Red Angels – Rock & Roll From The South

€ 6,50

Rocking Jojo And His Red Angels – Rock & Roll From The South


HCD Music Productions – hcd 93097

Barcode:  8713092930972

Release : 1999


Object komt uit een privé collectie.

Is zo goed als nieuw en heeft maar enkele (of in sommige gevallen niet eens) gespeeld.



All You Ever Do Is Bring Me Down

Think It Over

The First One

Ubangi Stomp

Miss Caroline

If You Only Knew

Turn To Me

No Longer No More

Blue Heaven

Please Return

Mean Lookin Woman

The Losing Side Of Me

The Golden Sea

Sweet Little Liza